Comenzi

0741623548

Luni – Vineri

10:00-18:00

House

0 produse
0

Transport și Retur


Transport

Oferim livrare gratuită pentru comenzi cu valoare mai mare de 150 RON

Pentru comenzile cu valoare mai mică de 150 RON costul transportului este de 19 RON

Livrarea se face in 2-3 zile de la confirmarea comenzii prin Fan Curier.

Retur

Termeni si conditii:
Conform O.U.G. 34/2014 – Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Cumparatorul va suporta taxa de transport pentru retur iar aceasta suma va fi scazuta din valoarea ce urmeaza a fi returnata. Returnarea banilor se va face doar prin virament bancar, in contul bancar mentionat de cumparator. Banii se vor returna in maxim 10 zile lucratoare de la primirea coletului de catre Vanzator.

În orice situație de returnare a produselor, acestea trebuie să fie în aceeași stare în care au fost trimise clientului și împreună cu toate documentele care l-au însoțit (bon fiscal, factură etc.). Cărțile nu trebuie să prezinte urme de uzură, pete, zgârieturi, pagini rupte, îndoite sau deteriorate prin udare, ardere etc. și să nu fie folosite accesoriile de care au fost însoțite (de exemplu, desigilarea Markerului care însoțește cartile de activitati etc.).

Vă rugăm completati formularul de retur și împreună cu produsul/produsele pe care doriți să le returnați și documentele care l-au însoțit (bon fiscal, factură etc.) trimiteți-le la adresa de mai jos:

Wee Books Srl
Strada Fulger nr 6, Iași
Cod Postal 700301
Tel: 0741623548

Formular Retur

Nume*

Prenume*

Telefon*

Email*

Produs*

Cantitate*

Data livrari
produsului*

Numar factura*

Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile de retur

Pentru orice problemă întâmpinată, nu ezitați să ne contactați prin email (contact@weebooks.ro) sau telefon (0741623548).